Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο απόλυτος οδηγός
Πώς να επιλέξεις το σωστό πουκάμισο

Ο απόλυτος οδηγός Πώς να επιλέξεις το σωστό πουκάμισο
Πώς να επιλέξεις το σωστό πουκάμισο53

Cracking the shirt code

Ντύσου ανάλογα με τη δουλειά που θέλεις, λένε. Το σωστό πουκάμισο σίγουρα βοηθάει σε αυτό. Πρώτα απ' όλα, η εφαρμογή είναι το κλειδί. Στενή, κανονική ή άνετη; Στη συνέχεια, λάβε υπόψιν το υλικό. Ένα καλό βαμβακερό πουκάμισο είναι διαπνέον, ανθεκτικό και άνετο, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Όσον αφορά το χρώμα, ένα λευκό πουκάμισο είναι ένα κλασικό που ταιριάζει με κάθε κοστούμι, αλλά μπορείς επίσης να επιλέξεις απαλές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου ή του ροζ. Όλα αυτά τα στοιχεία παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της τέλειας συλλογής πουκάμισων στην γκαρνταρόμπα σου. Ανακάλυψε την τέλεια τεχνική για να βρεις τη σωστή εφαρμογή.

Η slim εφαρμογή

Δημιουργημένο για τον σύγχρονο άνδρα που εκτιμά την κομψή εμφάνιση, το πουκάμισο στενής εφαρμογής διαθέτει κωνική μέση και εφαρμοστή γραμμή. Θα αναδείξει εύκολα τη σιλουέτα σου, εξασφαλίζοντας παράλληλα απεριόριστη κίνηση. Τα πουκάμισα στενής εφαρμογής μπαίνουν εύκολα κάτω από πουλόβερ ή σακάκια. Είτε έχεις ένα σημαντικό ραντεβού είτε συμμετέχεις σε μια εκδήλωση networking, αυτό το πουκάμισο είναι το ιδανικό για όσους προτιμούν μια κομψή εμφάνιση.

null σε
Ο απόλυτος οδηγός Πώς να επιλέξεις το σωστό πουκάμισο

Η regular εφαρμογή

Το πουκάμισο κανονικής εφαρμογής έχει καθαρή και άνετη εφαρμογή, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για καθημερινή χρήση. Η κλασική σιλουέτα του έχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα χώρου γύρω από το στήθος και τη μέση - ούτε πολύ στενό ούτε πολύ φαρδύ. Χάρη στη διαχρονική και στιλπνή εμφάνισή του, μπορεί εύκολα να ντυθεί πάνω ή κάτω για κάθε περίσταση. Επιπλέον, ταιριάζει καλά σε άνδρες όλων των σωματότυπων και μεγεθών.

OLYMP null σε