ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ με έως και -70%5

Ready to serve
Tennis Essentials

Ready to serve Tennis Essentials
Tennis Essentials236

Starter set

Εκτός από την μπάλα και τη ρακέτα, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που είναι σημαντικά στον εξοπλισμό σου. Η επιλογή των κατάλληλων παπουτσιών εξαρτάται από την επιφάνεια στην οποία παίζεις. Εάν εναλλάσσεσαι μεταξύ κλειστών και χωμάτινων γηπέδων, συνιστούμε να επιλέξεις παπούτσια κατάλληλα για όλα τα είδη γηπέδων. Αν παίζεις κυρίως σε μοκέτα, μπορείς να αναζητήσεις μια πιο λεία σόλα, που είναι πάντα νικηφόρα επιλογή.

Ready to serve Tennis Essentials
Ready to serve Tennis Essentials

Match set

Χώρος για κίνηση είναι το ζητούμενο όταν πρόκειται για σορτς, φούστες και φορέματα τένις. Αν τα μεγάλα βήματα και οι γρήγορες κινήσεις αποτελούν πρόκληση για εσένα και το ντύσιμό σου, τότε επίλεξε ελαστικά υλικά που αναπνέουν ακόμη και για μπλούζες και πουκάμισα, ώστε να μην αισθάνεσαι περιορισμένη.

Ready to serve Tennis Essentials
MasterCardMaestroVISAPayPalCash on DeliveryGeniki TaxydromikiACS
Κατηγορίες γυναικών
Γυναικείες μάρκες
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Η χαμηλότερη συνολική τιμή των τελευταίων 30 ημερών πριν από τη μείωση της τιμής.**Δωρεάν από όλα τα εθνικά δίκτυα. Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις.***Όλες οι τιμές συμπεριλ. του ΦΠΑ.5) Δεν ισχύουν ειδικοί όροι. https://www.aboutyou.gr/campaign-terms-and-conditions