Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να δεις
Βρες την κατάλληλη εφαρμογή για μπλέιζερ

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να δεις Βρες την κατάλληλη εφαρμογή για μπλέιζερ
Βρες την κατάλληλη εφαρμογή για μπλέιζερ503

1. Το τέλειο crop

Το cropped blazer κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο. Η ιδανική εφαρμογή είναι ένα κοντό μήκος μέχρι τη μέση. Θα υποστηρίξει το σύνολο σου σε ραντεβού για δείπνο όταν συνδυάζεται με ένα κοκτέιλ φόρεμα, ή σε επαγγελματικές συναντήσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι με φαρδιά γραμμή. Μπορείς επίσης να επιλέξεις μια πιο τετράγωνη εφαρμογή με βάτες για να απογειώσεις την καθημερινή σου εμφάνιση.

Συμβουλή: Όχι πολύ κολλητά, όχι πολύ φαρδιά. Αν το σακάκι είναι πολύ στενό, θα δεις τους ώμους να προεξέχουν, να πιέζονται προς τα πάνω ή το ύφασμα να τσαλακώνεται όταν κουμπώνει. Αν είναι πολύ μεγάλο, θα παρατηρήσεις ότι κρέμεται πάνω από τους ώμους και ότι είναι πολύ ογκώδες στο σώμα.

Lezu null σε
Σημαντικά πράγματα που πρέπει να δεις Βρες την κατάλληλη εφαρμογή για μπλέιζερ

2. Η τέλεια εφαρμογή

Το πιο πολυχρηστικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, το tailored σακάκι είναι επαγγελματικό και αποτελεί ένα από τα πιο έξυπνα βασικά κομμάτια. Η ιδανική εφαρμογή έχει κανονικό μήκος. Η ραφή του ώμου θα κάθεται ακριβώς πάνω στον ώμο και θα έχει εφαρμοστή σιλουέτα. Είτε πρόκειται να φορέσεις κοστούμι είτε να το συνδυάσεις με τζιν για μια casual εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτό το κομμάτι σε καλύπτει.

Συμβουλή: Όταν κουμπώνει, το σακάκι πρέπει να εφαρμόζει επίπεδα στο στήθος χωρίς να τραβάει ή να ζαρώνει. Θα πρέπει να εφαρμόζει άνετα αλλά να μην είναι υπερβολικά σφιχτό στο στήθος και τη μέση. Θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να σκύβεις άνετα και να δένεις τα παπούτσια σου χωρίς κόπο, αν το σακάκι σου έχει το τέλειο μέγεθος.

RÆRE by Lorena Rae null σε
Σημαντικά πράγματα που πρέπει να δεις Βρες την κατάλληλη εφαρμογή για μπλέιζερ
Κουπόνια για εσένα αποκλειστικά στην εφαρμογή!
Απόκτησε το κουπόνι ''Καλώς ήρθες'' -15% για νέους πελάτες της εφαρμογής.