Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντικαταβολή
Δωρεάν παράδοση και επιστροφή
Δικαίωμα επιστροφής εντός 100 ημερών

Γενικοί όροι κουπονιού

Προσωπικές εκπτώσεις "Οι Προσφορές σου" (Your Deals)

Μια προσωπική έκπτωση από την ενότητα "Οι προσφορές σου" ισχύει μία φορά μέχρι το τέλος της ημέρας της ημερομηνίας λήξης που αναφέρεται στην προσφορά και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου, εφόσον ενεργοποιηθεί. Δεν απαιτείται κωδικός κουπονιού στο ταμείο. Η έκπτωση δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Μπορείς να εξαργυρώσεις μόνο μία έκπτωση από την ενότητα "Οι προσφορές σου" ανά παραγγελία. Η έκπτωση "Οι προσφορές σου" δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές/εκπτώσεις, EXTRA-εκπτώσεις/προσφορές και κουπόνια. Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, η αξία της έκπτωσης λήγει. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, η αξία της έκπτωσης θα εφαρμοστεί στα υπόλοιπα επιλέξιμα προϊόντα. Δεν είναι δυνατή η εκταμίευση, η εκ των υστέρων αφαίρεση ή η επιστροφή της έκπτωσης. Η έκπτωση αντιστοιχίζεται στον λογαριασμό του πελάτη και πρέπει να ενεργοποιηθεί στην ενότητα "Οι προσφορές σου". Εάν ενεργοποιηθεί, η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στα επιλέξιμα προϊόντα. Η έκπτωση ισχύει μόνο για επιλεγμένα προϊόντα, τα οποία επισημαίνονται με το σύμβολο "EXTRA"-έκπτωση/προσφορά μετά την ενεργοποίηση της έκπτωσης. Η έκπτωση "Οι προσφορές σου" μπορεί να απενεργοποιηθεί μέχρι το καλάθι αγορών, εάν δεν είναι επιθυμητή η εξαργύρωση στην τρέχουσα παραγγελία.

Κουπόνια από κωδικό κουπονιού

Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Ισχύει μία φορά μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το λογαριασμό σας, εάν ο κωδικός του κουπονιού έχει δοθεί κατά την παραγγελία.

Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, η αξία του κουπονιού ακυρώνεται. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, η αξία του κουπονιού θα πιστωθεί μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας των παρακρατηθέντων ειδών. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να πιστωθεί. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση προϊόντων που υπολείπονται της αξίας του κουπονιού. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το πολύ ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για την κατηγορία Spotlight Sneakers και για τις ακόλουθες μάρκες: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Bershka, Pull&Bear και On. Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις, σε συνδυασμό με τις Extra προσφορές/εκπτώσεις και κουπόνια. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, η ABOUT YOU δεν μπορεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση ενός κουπονιού.

Ειδικοί όροι κουπονιών για την καμπάνια Klarna

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό 15KLARNA στο ταμείο θα ενεργοποιήσετε ένα κουπόνι αξίας 15€, το οποίο ισχύει μόνο με τη μέθοδο πληρωμής Klarna Pay in 3 (3 άτοκες δόσεις). Ισχύει ελάχιστη αξία παραγγελίας 75€. Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται, μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Ισχύει μία φορά έως τις 24.05.2023 και θα αφαιρεθεί αυτόματα από την απόδειξη σας, εάν ο κωδικός του κουπονιού αναγράφεται κατά την παραγγελία και γίνει επιλογή του Klarna Pay in 3 (3 άτοκες δόσεις) ως μέθοδος πληρωμής. Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, η αξία του κουπονιού χάνεται. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, η αξία του κουπονιού θα πιστωθεί μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας για τα παρακρατηθέντα είδη. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να πιστωθεί. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση προϊόντων που υπολείπονται της αξίας του κουπονιού. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το πολύ ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις, κουπόνια και δεν πιστώνεται/συνδυάζεται με εκπτώσεις και προσφορές EXTRA και δεν ισχύει για τους υπαλλήλους του Otto Group.

Το κουπόνι δεν ισχύει για καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, δεν ισχύει για την κατηγορία Spotlight Sneakers και για τις ακόλουθες μάρκες: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear.

Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις και προσφορές και κουπόνια και όχι για τους υπαλλήλους του Otto Group. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων από το ABOUT YOU. Αξιώσεις για μερική ή ολική αντικατάσταση ενός κουπονιού δεν υφίστανται.

Κουπόνια και για άλλους ιστότοπους

Για κουπόνια που προέρχονται από τρίτους ισχύει η ελάχιστη αξία παραγγελίας 125€. Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία από την ABOUT YOU. Ισχύει για μία φορά μέχρι και την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται πάνω, και αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σου, εάν βάλεις τον κωδικό του κουπονιού στην παραγγελία σου.

Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής χρημάτων, η αξία του κουπονιού λήγει. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής χρημάτων, η αξία του κουπονιού πιστώνεται μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας για τα παρακρατηθέντα είδη. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν έχει ισχύ. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση για προϊόντα που υπολείπονται της αξίας του. Μπορείς να εξαργυρώσεις μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για την κατηγορία Spotlight Sneakers και για τις ακόλουθες μάρκες: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Bershka, Pull&Bear και On. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις και σε συνδυασμό με τις Extra προσφορές/εκπτώσεις, κουπόνια. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, η ABOUT YOU AG & Co. KG δεν μπορεί να επιστρέψει το ποσό του κουπονιού. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση κουπονιού.

Προσωπικά Κουπόνια

Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Ισχύει μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το τιμολόγιο εάν το κουπόνι είναι ενεργοποιημένο κατά την παραγγελία. Το κουπόνι ισχύει μόνο για επιλεγμένα προϊόντα.

Σε περίπτωση επιστροφής, το κουπόνι χάνεται. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις, κουπόνια και δεν πιστώνεται με EXTRA εκπτώσεις. Το ABOUT YOU μπορεί να τροποποιήσει, να ακυρώσει ή να παρατείνει την προωθητική ενέργεια.

Ειδικοί όροι κουπονιού για το Net Promoter Score

Κουπόνια αγορών με έκπτωση 50% θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες στην έρευνα Net Promoter Score (βλέπε όρους και προϋποθέσεις). Η μέγιστη αξία παραγγελίας ανέρχεται σε 500 € χωρίς το κουπόνι (δηλαδή 250 € με το κουπόνι). Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στην ABOUT YOU. Με την παραλαβή του κουπονιού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό ισχύει για τους επόμενους 3 μήνες και αφαιρείται αυτόματα από την παραγγελία σας, εφόσον εισαχθεί ο κωδικός κουπονιού. Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, το κουπόνι θα λήξει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για την κατηγορία Spotlight Sneakers και για τις ακόλουθες μάρκες: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara, Bershka, Pull&Bear και On. Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις, σε συνδυασμό με τις Extra προσφορές/εκπτώσεις, κουπόνια ή από την ABOUT YOU SE & Co. KG. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, η ABOUT YOU SE & Co. KG δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Οι πελάτες δεν δικαιούνται την αντικατάσταση ενός κουπονιού, μερικώς ή ολικώς.