-25% σε πάνω από 50.000 προϊόντα!5

Γενικοί όροι κουπονιού

Ισχύει ελάχιστη αξία παραγγελίας 75€. Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Ισχύει μία φορά μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το λογαριασμό σας, εάν ο κωδικός του κουπονιού έχει δοθεί κατά την παραγγελία.

Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, η αξία του κουπονιού ακυρώνεται. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, η αξία του κουπονιού θα πιστωθεί μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας των παρακρατηθέντων ειδών. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να πιστωθεί. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση προϊόντων που υπολείπονται της αξίας του κουπονιού. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το πολύ ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για τις ακόλουθες μάρκες: Armani Exchange, Arnette, Boss Athleisure, BOSS Casual, BOSS Home, Burberry, Coach, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Max Mara Leisure, Michael Kors, MICHAEL Michael Kors, Oakley, Obey, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ralph Lauren, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις και κουπόνια και όχι για τους υπαλλήλους του Otto Group. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, η ABOUT YOU δεν μπορεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση ενός κουπονιού.

Κουπόνια και για άλλους ιστότοπους

Για κουπόνια που προέρχονται από τρίτους ισχύει η ελάχιστη αξία παραγγελίας 125€. Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία από την ABOUT YOU. Ισχύει για μία φορά μέχρι και την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται πάνω, και αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σου, εάν βάλεις τον κωδικό του κουπονιού στην παραγγελία σου.

Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής χρημάτων, η αξία του κουπονιού λήγει. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής χρημάτων, η αξία του κουπονιού πιστώνεται μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας για τα παρακρατηθέντα είδη. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν έχει ισχύ. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση για προϊόντα που υπολείπονται της αξίας του. Μπορείς να εξαργυρώσεις μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για τις ακόλουθες μάρκες: Armani Exchange, Arnette, Boss Athleisure, BOSS Casual, BOSS Home, Burberry, Coach, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Max Mara Leisure, Michael Kors, MICHAEL Michael Kors, Oakley, Obey, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ralph Lauren, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις και κουπόνια και δεν ισχύει για τους υπαλλήλους της ABOUT YOU. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, η ABOUT YOU AG & Co. KG δεν μπορεί να επιστρέψει το ποσό του κουπονιού. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση κουπονιού.

Ειδικοί όροι κουπονιού για το Net Promoter Score

Κουπόνια αγορών με έκπτωση 50% θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες στην έρευνα Net Promoter Score (βλέπε όρους και προϋποθέσεις). Η μέγιστη αξία παραγγελίας ανέρχεται σε 500 € χωρίς το κουπόνι (δηλαδή 250 € με το κουπόνι). Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στην ABOUT YOU. Με την παραλαβή του κουπονιού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό ισχύει για τους επόμενους 3 μήνες και αφαιρείται αυτόματα από την παραγγελία σας, εφόσον εισαχθεί ο κωδικός κουπονιού. Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, το κουπόνι θα λήξει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για τις ακόλουθες μάρκες: Armani Exchange, Arnette, Boss Athleisure, BOSS Casual, BOSS Home, Burberry, Coach, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Max Mara Leisure, Michael Kors, MICHAEL Michael Kors, Oakley, Obey, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ralph Lauren, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις ή κουπόνια ή από την ABOUT YOU AG & Co. KG. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, η ABOUT YOU AG & Co. KG δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Οι πελάτες δεν δικαιούνται την αντικατάσταση ενός κουπονιού, μερικώς ή ολικώς.

> > > > > > > > > > > >

MasterCardVisaPayPalΑντικαταβολήMaestroΓενική Ταχυδρομική
*Δωρεάν από όλα τα εθνικά δίκτυα. Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις.**Όλες οι τιμές συμπεριλ. του ΦΠΑ.5) Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι την 31.10.2021 (23:59). Περισσότερες προϋποθέσεις των προσφορών στο https://www.aboutyou.gr/campaign-terms-and-conditions