Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tips, tricks και πίνακες μεγεθών για να βρεις το μέγεθός σου
Πώς να βρεις το τέλειο μέγεθος τζιν

Tips, tricks και πίνακες μεγεθών για να βρεις το μέγεθός σου Πώς να βρεις το τέλειο μέγεθος τζιν
Πώς να βρεις το τέλειο μέγεθος τζιν258

Βρες την τέλεια εφαρμογή

Ψάχνεις να βρεις το τέλειο τζιν παντελόνι; Εύκολο να το λες παρά να το κάνεις - μέχρι τώρα! Το ήξερες ότι τα brands προσφέρουν διαφορετικά μεγέθη; Ορισμένα χρησιμοποιούν το διεθνές σύστημα διαστασιολόγησης (XS, S, M, L, κ.λπ.), άλλα το ευρωπαϊκό (EU 38, κ.λπ.) και άλλα το αμερικανικό σύστημα διαστασιολόγησης σε ίντσες, το οποίο βασίζεται στην αναλογία μέσης και μήκους. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τον καλύτερο τρόπο για να βρεις το μέγεθός σου.

LeGer by Lena Gercke null σε

Πώς να μετρήσεις το σώμα σου

Για να προσδιορίσεις το μέγεθος του τζιν, προχώρησε ως εξής:

1. Περιφέρεια μέσης: Μέτρηση γύρω από τη φυσική σου μέση. Στάσου χαλαρά και μέτρησε απευθείας στο δέρμα σου.

2. Περιφέρεια γοφών: Μέτρηση γύρω από το πληρέστερο σημείο των γοφών σου. Μην τραβάς τη μεζούρα πολύ σφιχτά, γιατί το τζιν σου μπορεί τελικά να είναι πολύ στενό.

3. Μήκος ποδιού: Να στέκεσαι χωρίς παπούτσια, χαλαρά και ευθεία στο πάτωμα. Άφησε μια απόσταση περίπου 10 cm μεταξύ των ποδιών σου. Μέτρησε από το εσωτερικό του ποδιού μέχρι το κόκκαλο του αστραγάλου. Tip: Για να έχεις την ακριβέστερη δυνατή μέτρηση, θα πρέπει να αναλάβει τη μέτρηση ένα άλλο άτομο.

Tips, tricks και πίνακες μεγεθών για να βρεις το μέγεθός σου Πώς να βρεις το τέλειο μέγεθος τζιν
null σε

Μετατροπή cm σε ίντσες

Για το σύστημα διαστασιολόγησης που αντιπροσωπεύεται σε ίντσες, χρειάζεται μόνο να μετατρέψεις τα αποτελέσματα της μέτρησης της μέσης και του μήκους. Ισχύει ο ακόλουθος τύπος: 1 ίντσα αντιστοιχεί σε 2,54 cm. Διαίρεσε τις τιμές που προσδιορίστηκαν με 2,54 cm. Για παράδειγμα, μια μέτρηση μέσης 73 είναι 29 ίντσες στρογγυλοποιημένες προς τα πάνω, ενώ μια μέτρηση ποδιών 82 cm είναι 32 ίντσες στρογγυλοποιημένες προς τα κάτω. Το ιδανικό μέγεθος τζιν είναι επομένως W29/L32.

Μια ακόμη συμβουλή, και μετά μπορείς να ψωνίσεις! Αυτός ο πίνακας μπορεί να χρησιμεύσει ως οδηγός για τον προσδιορισμό του μεγέθους σου. Ο πίνακας μεγεθών του brand που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου προσφέρει έναν πιο ακριβή προσανατολισμό, καθώς τα μεγέθη και η εφαρμογή διαφέρουν από brand σε brand.

Tips, tricks και πίνακες μεγεθών για να βρεις το μέγεθός σου Πώς να βρεις το τέλειο μέγεθος τζιν