Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντικαταβολή
Δωρεάν παράδοση και επιστροφή
Δικαίωμα επιστροφής εντός 100 ημερών

Ανακάλυψε το σωματότυπό σου

Μεταμόρφωσε το στιλ σου
Ο εαυτός σου είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένος
Να γιορτάζεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είσαι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το σχήμα ή το μέγεθός σου. Μπορεί να έχεις ψηλό σωματότυπο, με καμπύλες ή petite, να έχεις σώμα σε σχήμα μήλου, αχλαδιού, ανάποδου τριγώνου, ορθογωνίου ή κλεψύδρας, ή και τα δύο ταυτόχρονα. Το σώμα σου είναι μοναδικό και το ίδιο ισχύει και για το στιλ σου.

Αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη σιλουέτα σου, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές μόδας για να αλλάξεις εντελώς το παιχνίδι του στιλ.
Έτοιμοι να ξεκινήσουμε;
Έχεις ψηλό σωματότυπο, petite ή curvy;
Τα ρούχα πρέπει να ταιριάζουν στο σώμα σου κι όχι το αντίθετο. Οι σειρές μας είναι φτιαγμένες για σωματότυπους ψηλούς, petite και curvy και σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα όπως μανίκια που είναι κοντά ή παντελόνια που πρέπει να προσαρμόσεις. Ο οδηγός μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει, ενώ εξερευνάς τη μεγάλη μας ποικιλία από προϊόντα που έχουν φτιαχτεί για να ενισχύουν την εμφάνισή σου.
Tall Έχεις ύψος μεγαλύτερο από 175 εκατοστά; Ανακάλυψε τα επιμελημένα κι εμπνευσμένα μας κομμάτια για ψηλές γυναίκες που βοηθούν να εκφράσεις το μοναδικό σου στιλ.
Petite Έχεις ύψος μικρότερο από 165 εκατοστά; Ανακάλυψε τους επιμελημένους οδηγούς μόδας για petite γυναίκες και βρες τα νέα αγαπημένα σου κομμάτια.
Curvy Οι γοφοί και το στήθος σου είναι καλά οριοθετημένα; Ανακάλυψε τα επιμελημένα κι εμπνευσμένα μας κομμάτια για γυναίκες με καμπύλες και βρες εκείνα που θα αγκαλιάσουν επιδέξια τις όμορφες καμπύλες σου.
Ποιος είναι ο δικός σου σωματότυπος;
Ο σωματότυπός σου δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος των ρούχων, αλλά βασίζεται στις αναλογίες του σώματός σου. Τα πιο συνηθισμένα σχήματα είναι το σχήμα μήλου, το σχήμα αχλαδιού, το σχήμα ανάποδου τριγώνου, το ορθογώνιο σχήμα και το σχήμα κλεψύδρας. Μάθε ποιο είναι το δικό σου κι ανακάλυψε τέλεια στιλ για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου.
Σχήμα αχλαδιού Αν το πιο γεμάτο μέρος του σώματός σου είναι γύρω από τους γοφούς σου κι έχεις πιο μικρό πάνω μέρος, τότε έχεις το σχήμα μήλου.
Σχήμα ανάποδου τριγώνου Το πάνω μέρος του σώματός σου είναι πιο γεμάτο και οι ώμοι είναι φαρδύτεροι από τους γοφούς και τα πόδια σου.
Σχήμα μήλου Αν οι ώμοι σου είναι πιο φαρδιοί από τους γοφούς σου και η μέση σου πιο στρογγυλή χωρίς να είναι οριοθετημένη, τότε το σώμα σου έχει σχήμα αχλαδιού.
Σχήμα κλεψύδρας Έχεις σαφώς οριοθετημένη μέση και ομοιόμορφο πλάτος στους γοφούς και το στήθος σου.
Σχήμα ορθογώνιο Αν το σώμα σου έχει πιο ίσιο σχήμα και οι γοφοί έχουν περίπου το ίδιο πλάτος με τη μέση σου, τότε το σώμα σου έχει ορθογώνιο σχήμα.
Βρήκες το ταίρι σου. Τι ακολουθεί μετά;
Έχουμε επιμεληθεί τις καλύτερες εφαρμογές για κάθε σωματότυπο, ώστε να μπορείς να γιορτάσεις το προσωπικό σου στιλ. Είτε ψάχνεις για το νέο αγαπημένο σου τζιν είτε για ένα φόρεμα που εντυπωσιάζει, εξερεύνησε τους οδηγούς έμπνευσής μας για να βρεις κομμάτια που σε αναδεικνύουν, όπως ακριβώς είσαι.
Τα καλύτερα τζιν για σένα
Τα καλύτερα παντελόνια για σένα
Τα καλύτερα φορέματα για σένα
Τα καλύτερα τοπ για σένα
Οι καλύτερες μπλούζες για σένα
Τα καλύτερα πανωφόρια για σένα