Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρες την τέλεια εφαρμογή
Η καλύτερη ζώνη για κάθε εμφάνιση

Βρες την τέλεια εφαρμογή Η καλύτερη ζώνη για κάθε εμφάνιση
Η καλύτερη ζώνη για κάθε εμφάνιση152

Πώς να βρεις για την τέλεια εφαρμογή

Το σωστό μέγεθος και η σωστή εφαρμογή της ζώνης θα κάνουν θαύματα τόσο στην άνεση όσο και στο στυλ σου. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχει πλέον σφίξιμο και περιορισμός στην κίνηση, και έτσι θα έχεις περισσότερο μια τακτοποιημένη, συμμαζεμένη εμφάνιση - μια κυριολεκτικά τέλεια εφαρμογή. Εδώ παίζει ρόλο το σωστό μέγεθος, και αυτοί είναι μερικοί βασικοί κανόνες για να κάνεις τις σωστές μετρήσεις.

1. Χρησιμοποίησε μια ταινία μέτρησης: Πάρε μια εύκαμπτη μεζούρα και τύλιξε τη γύρω από τη μέση σου, τοποθετώντας τη στο σημείο που συνήθως φοράς τη ζώνη σου. Βεβαιώσου ότι η ταινία είναι άνετη αλλά όχι σφιχτή και σημείωσε τη μέτρηση σου.

2. Διάλεξε το μέγεθος της ζώνης σου: Το μέγεθος της ζώνης συνήθως αντιστοιχεί στη μέτρηση της μέσης σου. Ωστόσο, η επιλογή ενός μεγέθους 5-7 cm μεγαλύτερου είναι ιδανική για μέγιστη άνεση. Μπορείς επίσης να βεβαιωθείς ότι η ζώνη σου διαθέτει ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά, όπως πολλαπλές οπές, ώστε να μπορείς να προσαρμόζεις ανάλογα την εφαρμογή της.

3. Προσδιόρισε το ιδανικό μήκος: Πρέπει να υπάρχει περίπου 15 cm μεταξύ της μεσαίας οπής και της άκρης της ζώνης - η απόσταση αυτή προστίθεται στο συνολικό μήκος. Αυτή θα πρέπει να είναι η ιδανική σου εφαρμογή. Μπορείς επίσης να απογειώσεις την εμφάνισή σου με μια προσαρμοσμένη εφαρμογή, ζητώντας από έναν επιδιορθωτή να προσθέσει επιπλέον τρύπες για το τέλειο μέγεθος.

Η casual ζώνη

Οι casual ζώνες έχουν μια εύκολη, άνετη αίσθηση στην εφαρμογή και το σχεδιασμό. Αν χρειάζεσαι μια πιο casual επιλογή, μπορείς να επιλέξεις μια πιο φαρδιά ζώνη, με πιο στιβαρό δερμάτινο ή υφασμάτινο φινίρισμα και μεγαλύτερη αγκράφα. Είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις αν θέλεις κάτι εύκολο να φορέσεις στο γραφείο ή για διασκεδαστικές και εορταστικές εκδηλώσεις. Ο τέλειος συνδυασμός για μια casual ζώνη; Ένα smart casual κοστούμι ή ακόμα και το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή chinos. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ χαλαρής και στιλάτης εμφάνισης.

null σε
Βρες την τέλεια εφαρμογή Η καλύτερη ζώνη για κάθε εμφάνιση