Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Casual to corporate
Ένδυση γραφείου για άνδρες

Casual to corporate Ένδυση γραφείου για άνδρες
Ένδυση γραφείου για άνδρες439

Cracking the dress code

Ντύσου ανάλογα με τη δουλειά που θέλεις, λένε. Η αναζήτηση της ανδρικής ενδυμασίας γραφείου έχει να κάνει με την ανάμειξη του στυλ και της κομψότητας. Για διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα έρχονται διαφορετικές αισθητικές, από πιο casual, smart-casual και επίσημες ενδυμασίες για το γραφείο, και όχι μόνο. Ας εμβαθύνουμε στους τρεις πιο συνηθισμένους τύπους ενδυμασίας γραφείου για τους άνδρες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις κομψά σύνολα για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

Σε μία casual πλευρά

Μπορεί να ντύνεσαι για home-office ή να θέλεις να προσθέσεις μια πιο chill νότα στον επαγγελματικό χώρο με την ανδρική casual ένδυση. Διάλεξε κλασικά πουκάμισα, casual chinos, σακάκια και αθλητικά παλτό και απογείωσε την επαγγελματική σου ενδυμασία σε ένα εντελώς πιο cool επίπεδο προσθέτοντας σκουφιά, πλεκτά γιλέκα και πουλόβερ για να δώσεις μια αίσθηση άνεσης και στυλ στο fit σου

Raúl - Casual Light Blue Khaki Office Look
Casual to corporate Ένδυση γραφείου για άνδρες

Η smart-casual διαδρομή

Το smart casual dress code έχει να κάνει με το να δείχνεις μεν κομψός αλλά να είσαι πιο casual, είτε πηγαίνεις από συσκέψεις σε γεύματα είτε σε ραντεβού για δείπνο. Πώς γίνεται αυτό σαν επαγγελματίας; Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα πουκάμισο oxford ή polo και ένα slim-fit chinos και με ένα casual blazer και μερικά sneakers για μια cool αλλά και αποφασιστική αίσθηση. Επιπλέον, ένα smart casual look δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα.

Raúl - Smart Trenchcoat Business Look
Casual to corporate Ένδυση γραφείου για άνδρες